Verzenden & retouren

1. Het internationale verschepen wordt verzorgd door Air INTERNATIONAL EMS Express Company, binnen ongeveer een week tijd leveren doorgaans.
2. Alle bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de EMS website.
3. Alle internationale zendingen worden verzonden via EMS express vooral in de detailhandel, terwijl het voor de groothandel. Dat is de reden waarom u kunt genieten van gratis verzending en grote korting aanbieden van hier uit de detailhandel. Bespaar meer geld nu genieten van echte gloednieuwe kwaliteit.
4. Wij zijn een professionele online dealer en samenwerken met EMS uiten op lange termijn, scheepvaart orde en leveren aan uw deur. Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten zal worden bereikt.
5. De afbeeldingen zijn alleen ter referentie, zie de materiële object voor gedetailleerde informatie. En alle pakketten zullen worden verzonden in een andere doos!

Terug beleid

1. Wij zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Voordat u geniet van eenvoudige uitwisseling & amp; terugkeerbeleid, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. Alle items terug te sturen naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.
2.Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u hier ophalen. Wij beloven u van de juiste volgorde pakket. Dus als terugkerende juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 20% restocking fee. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.
3. Wij hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van goede volgorde pakket (zowel voor en achterkant), bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten kosten.
4. Als we het juiste model en de juiste maat geleverd, vindt u alle verzendkosten, zowel heen en kosten. Integendeel, als we de verkeerde model of verkeerde maat geleverd, zullen we allemaal verzendkosten, zowel heen en kosten.
5.Additionally, raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.
6.Alle geretourneerde goederen dienen naar het verzendadres wij u e-mail nadat u onze feedback hier worden verzonden!

Exchanges

1. Wij bieden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum accepteren. Neem dan contact met ons op met uw Order-id en een van onze teamleden zal u helpen. Wilt u om items te wisselen om een ​​andere stijl, zou u uw items terug te keren en vertel ons de andere stijl die u wilt ruilen.
2.You moet contact met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.
3. Wij hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug naar u. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen bescherming, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Notice

Indien een opdracht moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Veroorzaken dat we alle bestellingen na het plaatsen van orders verwerken zo snel mogelijk binnen 6-8 uur, dus niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in dit belangrijke punt. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden zullen in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer worden behandeld.

Friendly Opmerking: Als u uw 10-cijferig volgnummer niet heeft ontvangen binnen 5 dagen na het plaatsen van uw bestelling, kan uw e-mail server hebben gezien als spam. In dat geval kunt u Neem contact met ons voor hulp bij het volgen van orders'.

Terug